Anlægsarbejde

Anlægsarbejde i højeste kvalitet

Brdr. Jakobsen Byg & Anlæg ApS tilbyder belægning og renovering af enhver art til private og offentlige kunder. Vi udfører belægning af parkanlæg, indkørsel, torv, fortov, gågade, og have.

Anlægsarbejde i forbindelse med nybyggeri og renoveringsprojekter

Har du netop fået bygget et helt nyt hus, og kunne du tænke dig også at få etableret dine udendørsarealer, således at du kan sætte dig udenfor og nyde din have i det gode vejr? Eller har du været i gang med et større renoveringsprojekt på din grund, og er det nu blevet tid til at gå i gang med haven? Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos Brdr. Jakobsen Byg & Anlæg ApS har vi blandt andet specialiseret os indenfor anlægsarbejde, som vi typisk udfører for privatpersoner, der ønsker at få etableret udendørsarealer omkring deres nybyggede hus.

Vi kører ofte ud til kunder i Aabybro, Hjørring og andre omkringliggende områder, men vi dækker hele Nordjylland, så har du en opgave til os her, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Hvilket anlægsarbejde kan vi være behjælpelige med?

Vi er et professionelt og erfarent firma, der kan varetage mange forskelligartede opgaver i forbindelse med anlægsarbejde. Det dækker blandt andet over følgende opgaver:

  • Brolægning
  • Belægningsarbejde
  • ​Etablering af haveanlæg
  • ​Etablering af indkørsler
  • ​Opbygning af støttemur

Helt overordnet set betyder det, at vi kan være behjælpelige i forbindelse med alt det anlægsarbejde, som du skal have udført i forbindelse med dit nybyggede hus. Det kan for eksempel være, at du skal have etableret en indkørsel med en flisebelægning, så du har et sted at parkere din bil, ligesom det kan være, at vi skal etablere en flot forhave for dig, der passer til huset.

Vi kan også etablere hele din have, således at du har en flot græsplæne at træde ud på i sommerhalvåret, ligesom vi også kan lægge en fliseterrasse, som kan danne rammerne for skønne stunder med familie, venner eller måske naboer.

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på din opgave

Du er velkommen til at kontakte os på +45 2196 2943 eller thomas@​brdrjakobsen.com​, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer, eller hvis du ønsker at få beregnet en pris på lige netop det anlægsarbejde, du drømmer om at få udført. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til din opgave, dens omfang og dine ønsker til materialer.

Hvorfor vælge os?

Faglige, brede kompetencer

Varetager både små og store opgaver

​Vi kører langt for din opgave

God rådgivning og vejledning

Hvad er dine behov?

Kontakt os og hør mere om vores arbejdsområder eller indhent tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder som brolægger, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så kan du med fordel tage kontakt til os allerede i dag – vi står klar til at tage en samtale med dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Brdr. Jakobsen Byg & Anlæg ApS

Ålborgvej 251, 9440 Aabybro

CVR-nummer: 40430520

Kontaktoplysninger

icon_phone +45 2196 2943

icon_mail  thomas@​brdrjakobsen.com

Find os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 19.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.