Flisebelægning

Lægning af fliser i indkørsler o. lign.

Brdr. Jakobsen Byg & Anlæg ApS udfører alt i flisearbejde. Opgaver, som vi er vant til at håndtere, inkluderer bl.a. fliser i indkørsler, terraser og gangarealer, samt fliser i haven og generelle udendørearealer.

Flisebelægning i forbindelse med nybyggeri og renoveringer

Kunne du tænke dig at få etableret en ny indkørsel omkring din bolig, eller er det blevet tid til at få en flisebelagt terrasse i din have, så du har et sted at sætte dig udendørs i sommerhalvåret og slappe af? Hvis du har brug for professionel hjælp til en flisebelægning, så står vi som brolægger Brdr. Jakobsen Byg & Anlæg ApS klar til at hjælpe dig.

Vi henvender os hovedsageligt til private husejere, der enten for nyligt har fået bygget et nyt hus, eller som har fået udført et større renoveringsarbejde på deres grund, og som nu ønsker at få et fuldendt resultat med en flot flisebelægning. Vi kører blandt andet ofte ud til kunder i Hjørring, Aabybro og i resten af Nordjylland, og vi kommer således også gerne en tur forbi lige netop din adresse.

Vi er specialister indenfor større belægningsopgaver

Vi er særligt specialiserede indenfor større belægningsopgaver for private husejere, der for eksempel har brug for professionel hjælp til:

  • ​En ny indkørsel
  • ​En fliseterrasse
  • ​En støttemur
  • ​En anden form for flisebelægning
  • Støbning af fundament

Vi kan i samme omgang også udføre dit anlægsarbejde, hvis du for eksempel kunne tænke dig at få etableret et helt nyt haveanlæg med alt, hvad det indebærer.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din flisebelægning

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet m2-pris på din kommende flisebelægning. Vi udfører vores arbejde i højeste kvalitet, og vi kan samtidig tilbyde ganske konkurrencedygtige priser. Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder, eller har du brug for yderligere information, så er du selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte os på +45 2196 2943 eller thomas@​brdrjakobsen.com

Hvorfor vælge os?

Faglige, brede kompetencer

Varetager både små og store opgaver

​Vi kører langt for din opgave

God rådgivning og vejledning

Hvad er dine behov?

Kontakt os og hør mere om vores arbejdsområder eller indhent tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder som brolægger, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så kan du med fordel tage kontakt til os allerede i dag – vi står klar til at tage en samtale med dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Brdr. Jakobsen Byg & Anlæg ApS

Ålborgvej 251, 9440 Aabybro

CVR-nummer: 40430520

Kontaktoplysninger

icon_phone +45 2196 2943

icon_mail  thomas@​brdrjakobsen.com

Find os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 19.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.