Fundamenter

Støbning af fundamenter for private og erhverv

Brdr. Jakobsen Byg & Anlæg ApS er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til hhv. tilbygninger, garager og udhuse.

Støbning af fundament til alle former for tilbygninger

Lad en kompetent entreprenørvirksomhed stå for fundamentet

Har du en tilbygning, og leder du efter en professionel, men samtidig billig entreprenørvirksomhed, som kan sørge for, at alt omkring fundamentet er i den skønneste orden? Så er du kommet til det rette sted.

Hos brolægger Brdr. Jakobsen Byg & Anlæg ApS tilbyder vi opbygning og støbning af fundament til alle former for tilbygninger. Vi har base i Aabybro, hvorfra vi hurtigt kommer ud til kunder i Hjørring og omegn såvel som resten af Nordjylland.

Rådgivning og kvalitet fra start til slut

Vi leverer en grundig rådgivning, før arbejdet med støbning af fundament påbegyndes, og vi garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved vores arbejde. Vi graver desuden hele gulvet op og lægger nyt fundament ved gulve samt gulvvarme, hvis der er behov for det.

Fundamentet skal bære vægten af tilbygningens bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så bygningen ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i tilbygningen. Derfor er det afgørende, at arbejdet udføres professionelt.

Brdr. Jakobsen Byg & Anlæg ApS er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres tilbygning.

Har jeres tilbygning fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament, eller er der fare for, at det sætter sig, tilbyder vi at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Det er et arbejde, der kræver den høje fagkundskab, som vi står for. Vi kan også stå for dit anlægsarbejde eller flisebelægning.

Kontakt os og få en pris på støbning af fundament

Vil du høre mere om vores priser på støbning af fundament, og hvad vi kan gøre for lige netop dig? Så kontakt os, så vi kan høre mere om dit kommende projekt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, når vi ved mere om din opgave – og vi klarer også gerne din belægning!

Hvorfor vælge os?

Faglige, brede kompetencer

Varetager både små og store opgaver

​Vi kører langt for din opgave

God rådgivning og vejledning

Hvad er dine behov?

Kontakt os og hør mere om vores arbejdsområder eller indhent tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder som brolægger, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så kan du med fordel tage kontakt til os allerede i dag – vi står klar til at tage en samtale med dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmaoplysninger

Brdr. Jakobsen Byg & Anlæg ApS

Ålborgvej 251, 9440 Aabybro

CVR-nummer: 40430520

Kontaktoplysninger

icon_phone +45 2196 2943

icon_mail  thomas@​brdrjakobsen.com

Find os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 19.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.